Fagforbundet Lierne

Fagforeningas forside arkiv

God stemning på Oppdal

Streikeleder Jan Nøstberg rapporterer til OPP avisa om god stemning og god støtte til de streikende. Fra tirsdag 29. mai trappes streiken ytterligere opp på Oppdal og i resten av Sør-Trøndelag.

Fagforbundet streiker i Sør-Trøndelag

Fagforeninger i 5 kommuner har tatt ut medlemmene sine i streik. Første streikedag har streikeviljen vært på topp. Helgetilleggene må opp, og tiltak mot deltid må til.

Bowling for Stavern deltakere

28 deltagere fra Sør-Trøndelag skal i juni på Sommerkonferansen i Stavern, 15 av de møttes for en bli kjent kveld med bowling.

Ledersamling

Hva er godt fagforeningsarbeid? Hvordan gi medlemmene i Fagforbundet et best mulig tilbud? Hvordan få vedtak i kommunestyrer og storting til å bli slik våre krav er?

Tur til St. Petersburg 30. august - 7. september 2012

Tradisjonen tro inviterer Fagforbundet Sør-Trøndelag "Aksjon Aidsbarn i Russland", til tur til St. Petersburg. Hovedmålet med turen er å besøke sykehuset som har ansvaret for "Aidsbarna" våre.

Fylkesvinnere

Fylkesmesterskapet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget og Helsefagarbeiderfaget gikk av stabelen i Melhus hallen torsdag 26. april. Fosen gjorde rent bord, og alle vinnerne er medlem i Fagforbundet.

Fylkesmesterskap i barne- og ungdomsarbeiderfaget og helsefag!

26.april kl 0830 åpner ordføreren i Melhus mesterskapet i Melhushallen. Til sammen 11 lag skal konkurrere om tittelen fylkesmester. 8 lag i helsefag og 3 lag i barne - og ungdomsarbeiderfaget.

Åge besøkte barnehagen

Åge Aleksandersen og Fagforbundet Sør-Trøndelag inntok Bergheim barnehage for å takke barna i Karinelund barnehage og Bergheim barnehage.

Fagforbundet Sør-Trøndelag

Ansatte og tillitsvalgte på fylkeskretsens kontor har personalsamling 11.-12. april. Kontoret er derfor stengt disse dagene. Tillitsvalgte er å treffe på mobil.

Linn Elin på ungdomskurs

I disse dager er 19 nye ungdomstillitsvalgte samlet i Kristiandsund for tre dager med opplæring i Fagforbundet og rollen som ungdomstillitsvalgt.